Bejelentkezés

x
Search & Filters

Az új Behemoth album nagy részét Adam Darski leukémiája ihlette„Minden időnket ennek a projektnek szenteltük, és mindent megtettünk, ami emberileg lehetséges, hogy a víziónkat kifejezzük. A ’Blow Your Trumpets Gabriel’ olykor túlnyúl a heavy metal műfaj határain, de ez még csak a kezdet. A saját DNS-em egy részét akartam belefoglalni ebbe művészi alkotásba.” – mondta Adam Darski

Darski arról is beszélt, hogy az új Behemoth album nagy részét, közel fél éven át tartó leukémiája ihlette, melyet 2011 januárjában győzött le, csontvelő átültetés után.

„A kórházban rengeteg érzést és élményt tapasztaltam, ami biztos, hogy most jön ki rajtam. Vannak olyan pillanatok, amikor azon kapom magam, hogy élet-halál harcot vívtam. Határozottan megváltozott a gondolkodásom, és ezt száz százalékban tükrözi a lemez, és azok a dalok, melyeket manapság írok.” - tette hozzá.

Itt megtekinthetitek a Behemoth legújabb videóját, mely a ’Blow Your Trumpets Gabriel’ című dalhoz készült. Ezt a vizuális remekművet a Grupa 13 készítette, és a mai napig a zenekar egyik legegyedibb videója.

 

Behemoth - Blow Your Trumpets Gabriel

 


 
Címkék: 
Behemoth
Adam Darski