Bejelentkezés

x
Search & Filters

Az uszítások és a torzítások miatt szidta az amerikai hírcsatornákat a KISS frontembereA KISS frontembere, Paul Stanley a Twitteren fakadt ki az amerikai hírcsatornákra, amelyek véleménye szerint mindkét oldalon csak az uszításról és a torzításról szólnak, ahelyett, hogy lényegretörőek lennének és valóban a tényekről számolnának be.
 
"Egységesebb országot szeretnénk? Akkor egységes híradások is kellenének a jelenlegi uszítás és torzítás helyett, amit mindkét oldal hírcsatornái csinálnak! Hogyan formálhatnánk pontos, megalapozott véleményt bármiről is, ha nem kapjuk meg a teljes igazságot? Nem a csatornák véleményére vágyunk, hanem pontos tájékoztatásra és a tényekre!"
 
Stanley nem először emelt szót a Fox News, a CNN, az MSNBC és más hírcsatornák ellen: 2019 júniusában a brit BBC híradásait ajánlotta követőinek: "ha tényleg a hírek érdekelnek titeket a nevetséges körítés és a szemellenzős hozzáállás helyett, válasszátok a BBC-t! Meglehet, hogy unalmasabb, de legalább nem erőlködnek azon, hogy felesleges és torz infókkal töltsék fel a nap 24 óráját és gyorskajaként nyomják le a torkunkon a kiforgatott híreket."
 
A KISS teljes 2022-es budapesti koncertje itt megtekinthető: