Bejelentkezés

x
Search & Filters

Azt tanácsolták Slash-nek, hogy hagyja abba a gitározást

Nyáron a soproni VOLT Fesztiválon lehet majd elcsípni Slash-t, Myles Kennedy-t és a The Conspirators-t, a cilinderes zenész pedig egy friss interjúban elárulta, hogy eleinte sokan le akarták beszélni a gitározásról.
 
"Eleinte eléggé megnehezítette az életemet, hogy sokan rám akartak erőltetni olyasmit, amihez nekem nem volt kedvem és nem értettek egyet a döntéseimmel. Például rengetegen mondták, hogy inkább még most hagyjam abba, mert már így is túl sok gitáros van. Én viszont nem így láttam és soha nem is untam meg a gitározást. A mai napig ugyanúgy imádom."
 
 
Minden bizonnyal a legismertebb Guns N’ Roses slágerek is elhangzanak majd a 2019-es VOLT Telekom Nagyszínpadán a fesztivál második napján, amikor a világ egyik legjobb gitárosa és az ő zenekara, a Slash Ft. Myles Kennedy & The Conspirators lép fel. A csapat tavaly ősszel adta ki legújabb lemezét, de nincs fesztiválos Slash koncert, amin nem játszanak olyan GN’R nótákat, mint például a Paradise City, a Welcome to the Jungle vagy a You Could Be Mine.