Bejelentkezés

x
Search & Filters

A Barba Negra Track heti programja: Firkin, Anna & The Barbies, HS7



Ír őrület a Barba Negra Trackben!

Az ír pubok utánozhatatlan hangulatát varázsolja a Barba Negra Track színpadára május utolsó hétvégéjén hazánk piacvezető ír kocsmafolk zenekara, a Firkin.

Péter Jancsi fuvolás-producer, az ír folk hazai apostola 1994 óta ápolja a kelta zenei kultúrát Magyarországon, először a M.É.Z., majd a Shannon, 2008 óta pedig a Firkin berkeiben. Ő az a figura, aki Ian Anderson és Katus Attila hibridklónjaként ugrálja végig a koncerteket, miközben könnyedén ereszti el a virtuóz fuvolafutamokat. Az aktuális banda a vadabbik végén csípi el a stílust, az úgynevezett kelta punkot tolja, amelyben egyesül az ír kocsmadalok atmoszférája és a punk energiája. A Firkin nemcsak itthon, de Európa-szerte is népszerű, akárcsak a műfaj, amit képvisel. Az ír kocsmafolk stílus hazai piacvezetője idén februárban jelentkezett a Finger in the Pie című új albummal, amivel bőven volt és van még lehetőség ismerkedni a május 29-i koncertig.

Firkin
2014. 05. 29.
Vendég: The Scarlet
Kezdés: 20.00

 

Firkin - Igyunk pálinkát!

 

 

 

Anna ámokfutása a Barba Negra Trackben!

Idén 10 éves az Anna and the Barbies, ehhez mérten tinédzserekhez illő ámokfutásba kezd a banda már tavasszal, amit abba se hagy egészen őszig.

Eközben persze útba ejtik a Barba Negra Tracket is, hiszen nincs nyár Pásztor Annáék nélkül a Rákóczi hídnál. Az elmúlt egy évtizedben ezer arcát láthattuk már a főhősnőnek és a zenekarnak egyaránt, a kezdeti, elbeszélős modortól kezdve a hiperballadáig, a Márti daláig. Anna extravagáns karaktere a tömegkultúrát sem hagyta hidegen, időközben szép lassan a legolvasottabb magazinok sztárja (is) lett, miközben ő maga egy cseppet sem változott, maradt az a rock ’n’ roller, aki mindig is volt. Május 30-án terítékre is kerül az elmúlt 10 esztendő összes érájának java.

Anna and the Barbies
2014. 05. 30
Kapunyitás: 18.00
Kezdés: 20.00

Web:
https://www.facebook.com/annaandthebarbies
Jegyár: elővételben: 1000,- Ft, helyszínen: 1500,- Ft

 

Anna and the Barbies - Az Ördögre Kacsintva

 

 

 

Első szabadtéri koncertjét adja idén a Heaven Street Seven!

Minden idők egyik zenekara, melynek nevéhez köthető Minden Idők Egyik Lemeze és immáron minden idők egyik koncertje is.

Nevezetesen a május 31-i, ekkor zenél ugyanis először a Heaven Street Seven Budapest legújabb szabadtéri szórakozóhelyének színpadán, és ez egyben a zenekar első fővárosi szabadtéri koncertje is a 2014-es szezonban. A britpop/indie szubkultúra stílusjegyeit hol sanzonnal, hol sajátos, alternatív ízekkel vegyítő kvintett ugyan mostanában csekély mértékben aktív, a rajongók nem felejtették el a hőskor gigaslágereit (Sajnálom, Hol van az a krézi srác, Dél-Amerika) és hangulatos élő performanszait. Ez a május végi est viszont mindenkinek jól fog esni, és csak remélni tudjuk, hogy ezután gyakrabban láthatjuk a HS7-t.

Barba Negra Track
2014. 05. 31.
Kapunyitás: 18.00
Kezdés: 20.00

Web:
https://www.facebook.com/heavenstreetseven
www.hs7.hu

Jegyár: Elővételben: 1000,- Ft, a koncert napján: 1500,- Ft

 

Heaven Street Seven (HS7) - Tudom, hogy szeretsz titokban

 






 
Címkék: 
Firkin
Anna & The Barbies
HS7