Bejelentkezés

x
Search & Filters

Bekeményít az EFOTT! - Tankcsapda, Ossian, Moby Dick, Road és Subscribe a rock és a metal szerelmeseinek!



Hogy a zenei paletta teljes legyen, nem hiányozhatnak a keményebb zene legjelesebb képviselői sem az idei EFOTT-ról. A zúzosabb ritmusok kedvelőit többek között olyan kultikus és fiatal metál bandák várják idén Miskolctapolcán, mint az idén 25 éves Tankcsapda, az Ossian, a Moby Dick, a Road és a Subscribe.

 


A zenei sokszínűség jellemzi az idei EFOTT Fesztivált is. Éppen ezért a legnépszerűbb hip-hop, rock és pop előadók mellett Miskolctapolcán is bőven lesz zúzás. A hazai metál élet egyik legjelentősebb zenekarának, a huszonnyolc éves Ossian-nak frontembere már izgatottan várja, hogy újra színpadra léphessen a vándorló fesztiválon.

“Külön öröm számunkra az idei helyszín, hiszen Miskolc azon városok egyike, akik már 1987-ben,lemez nélküli zenekarként, egyetlen, házilag terjesztett demo felvétel alapján is ugyanolyan lelkesedéssel és szeretettel fogadott, mint azóta is mindig...”–árulta el Paksi Endre.

“Annyiban más a fesztiválok hangulata, mint saját koncertjeinkké, hogy itt az igazán elkötelezett rajongók mellett mindig van egy olyan réteg is, aki inkább csak érdeklődik a zenénk iránt, úgyhogy mindent megteszünk ilyenkor, hogy őket is meggyőzzük.”– tette hozzá mosolyogva a metálzene egyik nagyágyúja.

 


 

A keményebb hangzásról a fiatalabb korosztály is gondoskodik. Az idén tizedik születésnapját ünneplő Road zenekar 2014-ben először látogat Miskolcra, hogy a korábbiakhoz hasonlóan zúzós hangulatot teremtsen.

„Idén tíz évesek vagyunk, így az egész évet ennek szenteljük, a nyári fesztiválokat is beleértve. Utoljára tavaly decemberben léptünk fel Miskolcon, nagyon vágyunk már vissza, hiszen mindig pörgősek ott a koncertjeink. Jó néhány éve állandó szereplői vagyunk az EFOTT-nak. Szerencsére egyre bővül a közönségünk, mindig pozitívak és vidámak vagyunk, sosem volt lapos vagy balhés a hangulat, még zuhogó esőben sem.” – mesélte a Road frontembere, Molnár Máté.

 


Az Ossian és a Road mellett többek között színpadra lép a Moby Dick és a Subscribe is, úgyhogy mindenki elkezdhet edzeni egy jó kis pogózásra.

 

 

 

Web: http://www.efott.hu/

 

Facebook. https://www.facebook.com/efott?ref=ts&fref=ts


Az EFOTT–2014-ben Miskolctapolcán is csak szabadon!

 

Címkék: 
EFOTT 2014
Ossian
Moby Dick
Road
subscribe