Bejelentkezés

x
Search & Filters

Birtokháborítók járják Oli Herbert özvegyének házát

Az All That Remains megboldogult gitárosának egykori felesége már a rendőrségen is bejelentette, hogy rendszeresen illetéktelen behatolókat lát azon a telken, ahol a férjét is holtan találták.
 
Oliver "Oli" Herbert holttestét tavaly október 16-án találták meg connecticuti házában. A rendőrség továbbra is nyomoz az ügyben. Oli és neje egyébként hitelt vett fel az ingatlanra, melyet a bank tavaly júniusban jelzálog alá helyezett, mivel Oliék nem fizették a kölcsönt.
 
Elizabeth Herbert tegnap a Facebook oldalára írt egy bejegyzést, amiben elmagyarázza, hogy a nyomozásról semmi újat nem tud még mondani, mivel az jelenleg is folyik. Továbbá a napokban négy ismeretlen személyt látott a telken, ott, ahol Oli meghalt, úgyhogy feljelentést is tett birtokháborításért. A továbbiakban kifejti, hogy az ingatlan jelenleg is magántulajdonnak számít, nem eladó, és felhívja a kíváncsiskodók figyelmét arra, hogy minden egyes látogatásuk jelentve lesz a rendőrségen. „Köszönöm mindenki támogatását ezekben a nehéz időkben” – zárja a bejegyzést Beth.
 
 
Oli az All That Remains alapító tagja volt 1998-ban Phil Labonte énekes mellett. A zenekar kilenc nagylemezt adott ki, melyekből világszerte több mint egymillió példány kelt el.