Bejelentkezés

x
Search & Filters

Bloodbound: svéd power és melodikus metal est márciusban a Dürer Kert-ben a Dynazty és a Manimal társaságában



A svéd power metalos Bloodbound decemberben ért végére nyolcadik lemeze munkálatainak. Korábban koncertezett több mint 25 országban, turnézott a Sabaton, a Hammerfall, az Alestorm és az U.D.O. zenekarokkal. A hamarosan megjelenő korongot természetesen meg is turnéztatja a csapat, a “Tour Of The Dragon Empire” nevet viselő önálló körútja keretében március 24-én pedig Budapestre érkezik. 
 
 
Állandó különleges vendégük a modern melodikus metalt játszó svéd Dynazty lesz, míg az estéket a power metalt nyomató, göteborgi Manimal nyitja majd. Előbbi hatodik lemeze Firesign címmel szeptember 28-án látott napvilágot ráadásul a zenekar frontján az Amaranthe-ból is ismert, dallamos férfi énekes, Nils Molin áll, míg utóbbi Purgatorio címmel szeptember 7-én hozta ki harmadik albumát. 
 
 
 
Fredrik Bergh Bloodbound billentyűs az alábbit nyilatkozta a turnéval kapcsolatban:“Éppen csak befejeztük az új albumunk munkálatait és úgy érezzük, hogy egy igazi szörnyet alkottunk ezúttal. Alig várjuk, hogy élőben is bemutathassuk a nagyszerű rajongóinknak. A turné csomag is rendkívül szemrevaló és nem kihagyandó! A Dynazty és a Manimal és két szuper gyilkos csapat és óriási megtiszteltetés, hogy ők kísérnek el minket.”
 
 
A Hammer Concerts bemutatja:
"Tour Of The Dragon Empire 2019"
Bloodbound
Különleges vendég: Dynazty
Vendég: Manimal
2019.03.24.
Dürer Kert - Room 041
 
Jegyárak:
 
4999 Ft - elővételben
5999 Ft - a koncert napján és a helyszínen