Bejelentkezés

x
Search & Filters

Bon Jovi - Richie Sambora is fellépett a Rock and Roll Hall of Fame beiktatáson



Tegnap este tartották a legendás Rock and Roll Hall of Fame múzeum idei beiktatási ceremóniáját, ahol a frissen bekerült Bon Jovi-val 2013. március 17. óta első ízben zenélt együtt Richie Sambora.
 
Az eseményen Sambora mellett a korábbi basszer, Alec John Such is színpadra állt a banda jelenlegi felállásával a teljes show erejéig, így történetük során először 2 basszusgitárossal és 2 gitárossal léptek fel. A felkonfot Howard Stern mondta, és annak ellenére, hogy az idei beiktatottak közül messze a legsikeresebb előadó a Bon Jovi, velük nyitották az estét.
 
A szokásos reunionnal kapcsolatos kérdések és viták, amik általában öveznek egy ilyen eseményt (gondoljunk  pl. a Guns ’N Rosesra, aztán végül csak összeborultak), most alaptalannak bizonyultak, Sambora visszatérése simán ment. Nem sokkal a bejelentés után, miszerint a banda bekerül a Hall of Fame-be, Richie a következőket nyilatkozta: „Ez a Rock and Roll Hall of Fame, egy örömteli esemény. 31 évig zenéltem a srácokkal és több, mint 150 millió lemezt adtunk el, rengeteg embert csábítottunk stadionokba és legalább annyit tettünk boldoggá világszerte. Rengeteg különböző dolgot csináltam a zenekarban, úgyhogy igen, ott leszek. Mindenkinek mosolyognia kell a szájával és a szívével is, mert ez annak az ünneplése lesz, amit közösen csináltunk.”
 
A minikoncerten a ’You Give Love a Bad Name’, ’It's My Life’, ’When We Were Us’, ’Livin' on a Prayer’ dalcsokor hangzott el.