Bejelentkezés

x
Search & Filters

Bruce Dickinson lányának vallja magát egy amerikai énekesnő

Brittany Potts, avagy másik nevén Nikki Dickinson 33 éves amerikai énekesnő a The Sun-nak adott interjút, amelyben azt állította, hogy az Iron Maiden frontembere, Bruce Dickinson az apja, aki két hétig volt együtt az édesanyjával, Angela Potts-szal még 1986-ban. Bruce akkoriban vált el első feleségétől és még nem volt együtt Paddy Bowden-nel, amikor Frankfurtban megismerkedett az akkor mindössze 17 éves Angela-val, aki teherbe esett tőle. Brittany 2010-ben vette fel a kapcsolatot az énekessel, aki eleinte szívesen válaszolt az e-mailjeire és a személyes találkozásra is sor került egy San Bernardino-i Iron Maiden koncerten, amire így emlékszik vissza az énekesnő: "azzal fogadott, hogy nagyon szép vagyok és anyáról kérdezgetett. Szerettem volna fontos kérdéseket feltenni neki, például azzal kapcsolatban, hogy milyen örökletes betegségek vannak a családban, de kitérő választ adott, aztán pedig Paddy is bejött az öltözőbe, aki nagyon kedvesen fogadott és azt mondta, örül, hogy megismerhet. Velem volt a két fiam is, akik szintén találkoztak Bruce-szal, aki őszintén boldognak tűnt, hogy láthatta az unokáit."
 
Ezután egy ideig még minden rendben ment: Brittany és Bruce e-mailben tartották a kapcsolatot, 2012-ben azonban minden megváltozott egy újabb találkozásukat követően, amelyen az Iron Maiden frontember fia, Austin Dickinson is jelen volt. Brittany ezután többször írt Austin-nak, választ viszont egyszer sem kapott és Bruce sem küldött neki több e-mailt, pedig a fiatal énekesnő a problémáiról is őszintén írt neki: "nagyon rosszulesett, hogy ennyire nem törőik velem és a gondjaimmal. Aztán kiderült, hogy önéletrajzi könyvet ír, amelyben egy szó sem esett rólam, ezért úgy éreztem, talán nem vagyok elég jó az ő szemében. és ezért nem akar beszélni sem velem, de úgy döntöttem, adok neki egy utolsó esélyt."
 
Az énekesnő szeretné hivatalosan is felvenni a Dickinson nevet, és állítása szerint a rendelkezésére álló fotók és dokumentumok egyértelműen bizonyítják, hogy Bruce az apja. Az énekes egyelőre nem reagált a történtekre.