Bejelentkezés

x
Search & Filters

Bruce Dickinson: "a rákdiagnózisóm óta minden napért hálás vagyok"Az Iron Maiden frontemberénél, Bruce Dickinson-nál 2014-ben diagnosztizáltak nyelv- és nyirokcsomórákot, és bár egy évvel később rákmentesnek nyilvánították, az énekes azóta is hálát ad minden egyes napért.
 
"Azóta nagyon hálás vagyok minden napért és egyúttal törekszem is arra, hogy minden nap csináljak valamit. A két évvel ezelőtti amerikai előadásaimon lehetett kapni egy pólót, amelyen az állt, hogy 'az életnél nincs jobb opció.' Ha választanom kellene egy mottót, valószínűleg ez lenne az. Szerencsés vagyok, hogy még mindig énekelhetek, és szeretnék olyasmit alkotni, ami szórakoztatja és elgondolkoztatja az embereket, vagy érzéseket vált ki belőlük. Egy ideje ez sokkal fontosabb nekem annál, hogy azt érezzem, mennyire jól vagyok. Nem is én számítok, hanem ők. Mindenki, aki rászán az új albumomra 58 percet az életéből, amit sosem kaphat vissza. Ezért is tettem meg mindent azért, hogy egy igazi zenei és érzelmi utazásra repítsem el őket. Olyanra, amilyenre még az Iron Maiden-nel sem sikerült. Persze ott is vannak, de nem annyira sokszínűek és gazdagok, mint a The Mandrake Project-en."
 
 
Bruce Dickinson június 1-jén a Barba Negrában mutatja be új szólóalbumát. Jegyek a www.livenation.hu, a www.funcode.hu és a www.rock1.hu oldalakon keresztül. Facebook esemény itt!