Bejelentkezés

x
Search & Filters

The Bullhounds - Pazar rock 'n' roll album 3 korábbi kiváló Georgia Satellites tag szereplésével



A The Bullhounds bemutatkozó, "Protector" című albumukkal tavaly nyáron a Dán Top 40 album listán a 4. helyezést érték el. Továbbá, az egész világpiaci termést figyelembe véve, a német  www.rocktip.de zenei honlap szerint is ez a lemez volt a 2014-es év negyedik legjobb produkciója!

Még a jó öreg 1980-as években a fenomenális southern rock banda, a Georgia Satellites több millió albumot adott el, olyan hatalmas slágereket jegyeztek, mint a "Keep Your Hands To Yourself", "Hippy Hippy Shake" és a "Battleship Chains", valamint olyan elképesztően jó koncerteket adtak, amelyeket a néző soha nem fog elfeledni!

1991-ben a banda ketté vált: az énekes/gitáros Dan Baird szóló karriert kezdett, Mauro Magellan dobossal közösen a saját neve alatt folytatta a zenélést. A gitáros Rick Richards és a basszusgitáros Rick Price viszont a Georgia Satellites nevet tovább vitte.

2010-ben a bandatagok régi nagy barátja, Erling Daell előállt az ötlettel, elmesélte Rick-nek, hogy mi lenne ha alakítanának egy új rock bandát, és hipotetikusan felvetette, talán készíthetnének egy albumot is. Ez a pazar rock'n'roll album 3 korábbi kiváló Georgia Satellites tag szereplésével, Maura Magellan (dobok), Rick Richards (gitárok) és a basszus gitáros Keith Christopher, plusz a figyelemre méltó dán énekes, Erling Daell közreműködésével elkészült.

Az együttes második stúdió lemeze május 6-án jelenik meg a Rockbastard kiadó gondozásában, amely kiemelten ajánlott minden: Georgia Satellites, régi AC/DC és Status Quo rajongónak.

 

 

Az album dallistája:

01. Ain't Easy Being Cool
02. Inside My Head
03. Everybody For Themselves
04. Peace Of Mind
05. Call Me The Victim
06. Eff That
07. Baby I Just Might
08. I Don't Mind
09. Jack & No Spare
10. Kickin' The Can
11. Dirty Pool Player
12. The Easy Way
13. No Control
14. Woman