Bejelentkezés

x
Search & Filters

Cannibal Corpse: "Szeretnénk a maximumot kihozni ebből az egészből és tovább élni ezt az álmot, amíg csak lehet"Jövőre már 35 éves lesz a Cannibal Corpse, március 26-án pedig a Barba Negrában is fellép majd a zenekar a Dark Funeral, az Ingested és a Stormruler társaságában. Paul Mazurkiewicz kezdettől fogva a banda dobosa, a That Metal Interview podcastben pedig azt is elmondta, hogy mi motiválja őket.
 
Paul Mazurkiewicz
 
"Nagyon régóta itt vagyunk már, és ez önmagában is inspiráló, hiszen valóra vált az álmunk. Gyakorlatilag tinédzserek voltunk, amikor elkezdtük, és mint mindenki, mi is arra vágytunk, hogy saját bandánk legyen és turnézhassunk, de azt egyikünk sem gondolta volna, hogy ilyen szintre jutunk el és ennyire sokáig itt is maradunk, amihez nyilván szerencse is kellett. Amíg egészségesek vagyunk - és egyelőre szerencsére ez így van - és van kedvünk zenélni és alkotni, biztos folytatni fogjuk. Ez motivál és inspirál minket. Nagy klisé, hogy csak egyszer élsz és az élet túl rövid, de tényleg ez az igazság. Szeretnénk a maximumot kihozni ebből az egészből és tovább élni ezt az álmot, amíg csak lehet." 
 
 
A március 26-i budapesti koncerten a Dark Funeral, az Ingested és a Stormruler melegíti be a közönséget a Cannibal Corpse előtt.