Bejelentkezés

x
Search & Filters

"A Cheap Trick tagjai a legkedvesebb, legviccesebb és legokosabb rockzenészek a világon"A Heart gitáros-énekesnője, Nancy Wilson egy You And Me című szólóalbummal jelentkezik áprilisban, amelyen Sammy Hagar (Van Halen), Duff McKagan (Guns N' Roses) és Taylor Hawkins (Foo Fighters) is közreműködik, és az már biztos, hogy a lemezre felkerült egy Bruce Springsteen dal, a The Rising feldolgozása is.
 

 
Nancy-t a napokban arról kérdezték, hogy kivel szeretett a legjobban együtt turnézni, ő pedig a Cheap Trick-et nevezte meg, ugyanis szerinte a banda tagjai a legkedvesebb, legviccesebb és legokosabb arcok a rockzenei színtéren.
 
"Sokszor turnéztunk a Cheap Trick-kel és egyszerűen fantasztikus emberek. Ők a legkedvesebb, legviccesebb és legokosabb rockzenészek a világon. Sokszor poénkodtunk egymással és a legutóbbi közös turnénkról is van egy ilyen emlékem. Minden Cheap Trick koncertnek van egy olyan része, amikor egy balladát játszanak. Rick Nielsen ilyenkor feláll a kis emelvényére és egy csomó pengetőt bedob a rajongóknak, Robin Zander pedig letérdel a dal közben. Ez alatt én észrevétlenül mögéjük lopóztam, rátettem egy palástot Robin vállára és adtam neki egy puszit, ő pedig csak kapkodtak a fejét, hogy mi történik, de sok hasonlóan vicces közös sztorink van, mert tényleg hihetetlenül jó fejek."