Bejelentkezés

x
Search & Filters

Chris Holmes (ex-W.A.S.P.): Miért akarna bárki is medencevizet inni? A belemet is kihánytam volna tőle, mert tele van klórral."

Az 1988-as The Decline Of Western Civilization Part II: The Metal Years című dokumentumfilmben olyan ismert zenészek adtak interjút, mint Ozzy Osbourne, Paul Stanley (KISS), Lemmy (Motörhead), Steven Tyler és Joe Perry (Aerosmith), a legemlékezetesebb pillanat mégis a W.A.S.P. korábbi gitárosához, Chris Holmes-hoz köthető, aki a medencéjéből válaszolt a rendező, Penelope Spheeris kérdéseire, a beszélgetés végén pedig egy üveg vodkát locsolt magára. Spheeris nemrég azt nyilatkozta, hogy az üvegben valójában csak víz volt, most azonban maga Holmes tisztázta a helyzetet.
 
"Aki látta a saját dokumentumfilmemet, tudhatja, hogy nem vagyok az a megjátszós típus. Az édesanyám őszinte embernek nevelt. Aki nem vak, egyértelműen láthatja a The Metal Years-ben, hogy égeti a szememet az ital, amit magamra öntök. Természetesen tényleg vodka volt az üvegben. Hallottam, hogy Penelope itt-ott azt nyilatkozta, hogy medencevíz volt benne, amit nem is értek. Miért akarna bárki is medencevizet inni? A belemet is kihánytam volna tőle, mert tele van klórral."