Bejelentkezés

x
Search & Filters

A Clutch előzenekaraként forgatta új koncertvideóját a Red Swamp: itt a 'No More of You'



A Red Swamp zenekar 2017. június 6-án fennállásának egyik mérföldkövéhez érkezett, amikor is az amerikai stoner-rock legenda Clutch zenekar előtt léphettek fel közel teltház előtt az Akvárium Nagy Hall-ban. Amikor az A38 szervezőbrigádja kihirdette a főzenekart, a srácok egyből megeresztettek egy e-mailt, hátha bekerülhetnek előzenekarnak, és nem sokkal később jött a levél, hogy az amcsi banda managementje őket választotta erre a megtisztelő posztra.
 
Az esemény súlyával tisztában voltak ők is, így gyorsan kölcsönkértek hat darab Go-Pro kamerát, illetve 24 sávon rögzítették a koncert hanganyagát Almási Tamás vezérletével. A bulit Németh Marci hangosította és Sipos Béla vizuáljai tették még látványosabbá, a videó utómunkát pedig Császár Róbert (TRI-ANGLE) végezte. A Red Swamp ezúttal is szeretné újra megköszönni minden közreműködő segítségét.
 
A banda ezen a koncerten játszott utoljára az eredeti felállásban, Micskó Viktor dobossal és Giba Nándor gitárossal, a zenekar ezúton is szeretné nekik megköszönni munkájukat és ezzel a videóval szeretne emléket állítani az együtt töltött időknek.
 
A videó amolyan lezárása a Tiszassippi lemeznek és “kornak” a banda részéről, hiszen a Hangfoglaló Program támogatásával jövő tavasszal új lemezzel érkezik a budapesti stoner/sludge metál ötösfogat.
 
Lássátok tehát a Red Swamp No More of You című dalát élőben, ahogyan az elhangzott június 6-án és közben készítsétek a fületeket a következő albumra, ami a korábbi korongnál változatosabbnak, súlyosabbnak és karcosabbnak ígérkezik.