Bejelentkezés

x
Search & Filters

Comin’ From The Future címmel megjelent a Firebeard első kislemezeA Comin’ From The Future a Firebeard első kislemeze arról az albumról, melynek címe New Irons In The Fire lesz és munkálatai még jelenleg is zajlanak. A dalhoz készült kitűnő szöveges videót a Star Star Photographynak köszönhetjük. Reményeink szerint ez a dal híven tükrözi a Firebeard zenei törekvéseit. A közeljövőben újabb videós megjelenéseket tervezünk.
 
A Firebeard zenekar 2020-ban alakult és zenei stílusunk a klasszikus hard rock és heavy metal hagyományain alapul. Élő előadásainkra az intenzív rock ‘n’ roll attitűd és a mindent elsöprő energia jellemző, ahol alkimista módon keverjük kedvenc hatásainkat (hard rock, heavy metal, doom, stoner, rock ‘n’ roll). Koncertjeinken elsősorban saját szerzeményekre helyezzük a hangsúlyt, amiket angol nyelven írunk, de szívesen játszunk feldolgozásokat is. Jelenleg egy-egy Twisted Sister, Danzig, Spiritual Beggars és Mötley Crüe klasszikus szerepel a repertoárunkban.
 
A csapatot sokat tapasztalt zenészek alkotják. Kusinka Tamás a legendás Perfect Symmetry alapító tagja is egyben, ahol Valentai Attilával most is együtt játsszák a progresszív metalt. Yell patinás rock’n’ roll formációk alapító frontembere volt (Stallion, Idollz, Spacesh!t). Dara Róbert pedig a Halley és az Inc. soraiból lehet ismerős a régi rajongók számára. Kusinka Márton pedig nemrégiben mutatkozott be a modern metalban utazó Divent nevű bandájával.
 
A zenekar tagjai:
 
Bien János (Yell) - Ének
Kusinka Tamás - Gitár
Kusinka Márton - Gitár
Dara Róbert - Basszusgitár
Valentai Attila - Dob