Bejelentkezés

x
Search & Filters

Corey Taylor elmondta, hogy nem hullik szét a Slipknot

A Slipknot énekese, Corey Taylor elutasította azt az interneten keringő pletykát, miszerint a dobos Joey Jordison távozása a csapatból az Iowa-i metalzenekar végét jelenti.

A Slipknot december 12-én jelentette be, hogy az együttes és Jordison útjai elválnak egymástól. A dobos a zenekar egyik alapító tagja volt, és nem mellesleg a banda fő dalszerzője.

A csapat a következő nyilatkozatot tette közzé a zenekar hivatalos weboldalán: "Nagy fájdalom ez számunkra, de csendben tudomásul vesszük, hogy - személyes okokból kifolyólag - Joey Jordison és a Slipknot búcsút vesznek egymástól. A jövőt illetően mi mindannyian a legjobbakat kívánjuk Joey-nak. Megértjük, hogy sokan közületek tudni szeretnék, hogyan és miért történhetett ez meg, és ígérjük, hogy minden tőlünk telhetőt megteszünk, hogy mihamarabb választ adhassunk ezekre a kérdésekre."

A hírek szerint a Slipknot 2014-ben belekezd egy új album létrehozásába, amely a zenekar első lemeze lesz a banda basszusgitárosa, Paul Gray 2010-ben bekövetkezett halála óta.

 

Slipknot - Before I Forget

 


 
Címkék: 
slipknot