Bejelentkezés

x
Search & Filters

Corey Taylor megmutatta a romantikus oldalát



Idén új album és turné várható a Slipknot-tól, ráadásul magyar koncert is lesz június 26-án a VOLT Fesztiválon. Corey Taylor, a zenekar frontembere 2017 ősze óta van együtt barátnőjével, Alicia Dove-val, aki táncosnő, valamint a csak lányokból álló Cherry Bombs nevű banda tagja, akik turnéztak is együtt Taylor másik csapatával, a Stone Sour-ral. Az énekes most egy Instagram posztban írt szerelméről.
 
"Ő a legjobb barátom és a legfőbb bizalmasom. Ő ad nekem erőt és kitartást, ő enged utamra egy csókkal és ő vár haza. Minden megvan benne, amire valaha vágytam, sőt, még annál is több, ráadásul számomra ő a legszebb nő a világon. A fotón látható festményt Észtországban vettük, de Alicia nem rajong érte. Ennek ellenére mégis volt olyan jó fej, hogy a kérésemre bepózolt ugyanúgy, ahogy a képen szereplő nő. Ez az egyik, amit imádok benne: leszar mindent és úgy meg tud nevettetni, hogy sírok a röhögéstől. Nagyon szeretlek, Királynőm! Igyunk arra, hogy még hosszú évekig együtt leszünk!"
 
 
Jó ideje dolgozik következő albumán a Slipknot, az All Out Life című dalt már hallhattunk is, az új lemez pedig 2019 közepén jelenhet majd meg.
 
 
Elég keményen fog indulni a 2019-es Telekom VOLT Fesztivál! A nyitónap headlinere a Slipknot, előtte pedig a 30 éves Tankcsapda zúz majd nektek!
 
Jegy és bérletvásárláshoz klikk ide