Bejelentkezés

x
Search & Filters

Csak 15 éves csajok jutnak Ed Sheeran-nek?



Június 14-én visszatér a Barba Negra Track-be a Steel Panther és ahogy azt már megszokhattuk, a bandának mindenről megvan a véleménye és ezt nem is szokták titkolni. A csapat gitárosa, Satchel ezúttal Ed Sheeran-ről beszélt.
 
"Sokan azt hiszik, hogy Ed Sheeran-re csak úgy tapadnak a csajok, pedig ez nyilvánvalóan nem így van. Egyszerűen nem szexi az a srác, hiába 25 éves. Nézd csak meg David Coverdale-t! Most töltötte be a 92-t wink és még mindig címlaplányokkal jár, és ha az egyiket megunja, rögtön ott a következő. Ő egy igazi rocksztár és mi is ilyenek akarunk lenni. Ed Sheeran-nek lenni csak akkor jó, ha 15 éves kiscsajokat akarsz és tudom, hogy egyesek tényleg erre vágynak. laugh Én viszont nem, hiszen egyértelmű, hogy a nők 19-19 és fél éves koruk között vannak a legjobb formában."
 
Satchel
 
A Concerto Music bemutatja: Steel Panther - Heavy Metal Rules Tour 2020
2020. június 14., vasárnap 18 óra
Budapest, Barba Negra Track
 
Belépő: early bird jegyek 7900 Ft, normál elővélben 8900 Ft, június 1-től 9900
 
Jegyek kaphatók a www.tixa.hu és www.rock1.hu weboldalakon, valamint a Ticketportal hálózatában. Early bird jegyek csak a Tixa és a Rock1 oldalakon kaphatók. A jegyértékesítés december 19-én, 11 órakor indul.