Bejelentkezés

x
Search & Filters

"Csak akkor lehet segíteni valakin, ha ő is akarja"

A Static-X basszusgitárosa, Tony Campos a Rock & Roll Beer Guy podcast vendége volt, ahol felidézte a banda ikonikus énekese, Wayne Static 2014. november 1-jén bekövetkezett halálát, és azt is elárulta, hogy bár mindent megtett, hogy segítsen néhai zenésztársán, ő ezt nem akarta elfogadni.
 
Tony Campos
 
"Nem szeretek azon az időszakon merengeni, mert egy nagyon rossz periódus volt a zenekarnak és személy szerint nekem is. Lényeg a lényeg, a banda szétesett, Wayne pedig egyre többet drogozott, függővé vált, és végül sajnos az életével fizetett ezért. Csak akkor lehet segíteni valakin, ha ő is akarja. Lehet, hogy te foggal-körömmel küzdesz és próbálsz megtenni mindent a másikért, de ha ő nem szeretné, hogy segítsenek rajta, akkor minden hiába. Sajnos nem Wayne volt az első barátom, akit elvesztettem a drogfüggőség miatt, és minden ilyen tragédia ugyanolyan nagy fájdalmat okozott."
 
 
A Static- az eredeti tervek szerint idén játszott volna a Dürerben a Life Of Agony-val, de a koncert a koronavírus miatt átkerült 2021. augusztus 10-re. Facebook esemény itt!