Bejelentkezés

x
Search & Filters

Csirkehússal és borosüveggel támadt Gabriella Kantor-ra Axl Rose



A Guns N' Roses frontembere, Axl Rose megosztó személyiség, akihez számos őrült sztori is kapcsolódik. Az egyik legbizarrabb eset 1990. október 30-án történt, amikor szomszédja, Gabriella Kantor azzal vádolta meg őt, hogy rátámadt egy borosüveggel és egy darab csirkehússal.
 
Kantor és Rose egymás mellett laktak egy társasházban, és a nő azt állította a rendőröknek, hogy az énekes egy este rátámadt az említett "fegyverekkel" és a borosüveggel fejbe is vágta, amitől agyrázkódáshoz hasonló tünetei jelentkeztek. A nő ezenkívül arról is beszámolt, hogy Axl elvette a lakáskulcsát és ledobta a 12. emeletről. A rendőrök be is vitték a frontembert, akinek négy órát kellett börtönben tölteni, de végül 5000 dolláros (mai árfolyamon 3,2 millió forint) óvadék ellenében szabadon engedték és bizonyítékok hiányában felmentették.
 
Rose később úgy fogalmazott, hogy Kantor igazából egy őrült rajongó volt, aki állandóan nyomult rá, és azon a bizonyos estén is bepróbálkozott részegen, sőt, eredetileg a borosüveg is nála volt.
 
"Ha tényleg megütöttem volna a borosüveggel, garantáltan nem kelt volna fel többé. Akkor valóban bűnözővé váltam volna, és azon kellett volna agyalnom, hogy hol rejtőzzek el és mit csináljak a közös folyosónkon fekvő hullával. Gabby megszállott volt. Fogalmam sincs, miért volt ennyire oda értem, de mindenáron fontos része akart lenni az életemnek és nem értett a visszautasításból. Aznap este részegen ordibált az ajtóm előtt egy borosüveggel a kezébe és azt ismételgette, hogy üssem meg. Amikor elég közel ért, kicsavartam a kezéből az üveget, erre ő bedobta a kulcsát a lakásomba - gondolom, azért, hogy bemehessen érte -, de megelőztem, és ledobtam a kulcsot az erkélyről."