Bejelentkezés

x
Search & Filters

Dallamos, modern rock dallal jelentkezett a Toxic Twins: 'Brainwashed' feat. Török Viktor



Március 19-én megjelent a Toxic Twins Project második dala, a “Brainwashed” című modern rock szerzemény, amihez a fiúk ezúttal Török Viktor-t kérték fel az szövegírói, énekesi feladatokra.
 
Talán váratlan fordulatnak tűnhet a Pityesszel készült zúzda után a sokkal rádióbarátabb megközelítés, de Toxic Twins Project-et jegyző két gitáros Jozzy (ex-Wendigo, ex-Leander Rising, theHellfreaks, Live Life Hard) és Kozy  (ex-Wendigo, ex-Da Capo) előre jelezték, hogy készülő anyagok között az egyetlen állandó kapocs csak kettejük személye lesz, mert a dalok sem stílusukban sem a közreműködők személyében nem lesznek egységesek.
 
A most megjelent Brainwashed alapötlete közel 10 éves, egy régebbi dalkezdeményt öltöztettek a fiúk mai köntösbe és kérték meg Török Viktort, hogy tegye hozzá saját ötleteit és egyéniségét. Az eredmény egy végletekig kidolgozott, dallamos, modern rock dal lett.
 
A hozzá készített videó nem szorul különösebb magyarázatra, mindenki értelmezze saját meggyőződése és vérmérséklete szerint.
 
 
Még tavasszal további meglepetések várhatóak a Toxic Twins-től, több videós tartalommal, új honlappal és egy újabb Toxic Twins dallal és videóval. 
 
Toxic Twins Project
 
A Toxic Twins két gitáros, Jozzy (ex-Wendigo, ex-Leander Rising, theHellfreaks, Live Life Hard) & Kozó "Kozy" Tamás (ex-Wendigo, ex-Da Capo) projektje.
 
A zenei projektet 2020-ban hívták életre azzal a céllal, hogy számukra kedves zenét írjanak, és olyan ismert és elismert énekesekkel készítsenek dalokat, akiket nagyra becsülnek. Természetesen lesznek azért instrumentálisan hangszerelt zenék is.
 
Jozzy és Kozy 2004 és 2010 között a Fonogram díjas Wendigo zenekarban játszottak együtt, majd útjaik szétváltak. A barátság szerencsére megmaradt, így csak idő kérdése volt, hogy az szálak a zenei pályán is újra összefussanak.