Bejelentkezés

x
Search & Filters

Dalt írt a 10 éves Nandi Bushell-nek Dave GrohlA 10 éves Nandi Bushell nemrég robbant be a köztudatba, miután zseniálisan játszotta el több hangszeren is a Rage Against The Machine és a Metallica egy-egy dalát, majd pedig kihívta egy dobpárbajra a Foo Fighters frontemberét, Dave Grohl-t (részletek itt). A felek először a Foo Fighters Everlong-jával mérték össze tudásukat, Grohl pedig ezután bedobta másik bandája, a Them Crooked Vultures egyik dalát, a Dead End Friends-et is, amit Nandi el is dobolt, és ezzel megnyerte az első kört, Dave azonban valaki igazán különlegessel készült a második menetre: írt egy új számot a kislánynak.
 
"Gratulálok, Nandi, legyőztél! Az első menetet megnyerted, de most valami extra különlegessel készültem neked: egy olyan dallal, amit még biztos nem hallottál, sőt, még én sem hallottam, ugyanis most írom meg az alapján, ami épp az eszembe jut."
 
Grohl egy videót is közzétett az új dalból, amelynek szövegében a "Nandi az első számú Supergirl", valamint a "Nandi a legjobb dobos a világon" sor is hallható.
 
A videó megtekintéséhez klikk a képre!