Bejelentkezés

x
Search & Filters

Daron Malakian gitáros beszélt a System Of A Down jövőjéről



A System Of A Down 2005 óta nem adott ki semmi új zenei anyagot, de utolsó videoklipjük is immár 12 éves. Serj Tankianék 2006-os szakítása után hosszú évekig semmit nem hallhattunk a SOAD-ról, 2010 óta pedig kisebb-nagyobb rendszerességgel újra együtt koncertezik a Serj Tankian-Daron Malakian-Shavo Odadjian-John Dolmayan négyes.
 
Most a gitáros Malakian beszélt a Revolver magazinnak a zenekar lehetséges jövőjéről: „Nem vagyok pesszimista, de jelenleg egyáltalán nem úgy néz ki, hogy a közeljövőben bármit is csinálnánk együtt. Nem tudom bezárni a könyvet és azt mondani, vége mindörökre. Továbbra is koncertezünk. Továbbra is barátok maradunk. A banda minden tagja streamelt Facebookon, vagy Instragamon a Scars on Broadway projektről, szóval tökéletesen támogatjuk egymás tevékenységét. Ugyanakkor vannak kreativitásbeli különbségeink, melyeket mindannyian külön-külön meg akarnánk jelentetni a következő System albumon, már ha létrejönne egy ilyen. De ez teljesen normális. Az egyetlen dolog, ami frusztrál, az a várakozás, hogy egyáltalán megtörténik-e ez az egész valaha, vagy nem. Nagyon hosszú idő telt el az utolsó System, de még az utolsó Scars album óta is. De soha nem késő.”
 
Serj Tankian énekes a Rolling Stone magazinnak egészítette ki Malakian szavait: „Többször feljött esetleges új dalok gondolata, egymás dalait is játszogattuk, de még soha nem ültünk le szemtől szemben, hogy megbeszéljük, hogyan lehetne a következő szintre lépni. Először is erre lenne szükség.”