Bejelentkezés

x
Search & Filters

Dave Grohl lenne a tökéletes James Bond-gonosz?

Az eredeti tervek szerint már 2019 novemberében mozikba került volna a legújabb James Bond-film, a Nincs idő meghalni, azonban a különféle problémák és a koronavírus-járvány berobbanása miatt a premiert többször is el kellett napolni, és jelen állás szerint csak idén ősszel láthatjuk majd a filmet, amelynek fő gonoszát Rami Malek alakítja, aki néhány éve Oscar-díjat kapott Freddie Mercury megformálásáért a Bohém rapszódiában.
 
A Kerrang! szerkesztői még április 1-jén vetették fel azt az ötletet, hogy a Foo Fighters frontembere, Dave Grohl tökéletes társa lehetne a filmben Malek-nek, a karakterét pedig egy korábbi ikonikus Bond-gonosz után Grohlfinger-nek nevezték el, aki az aranypisztolyos férfi mintájára egy arany dobfelszereléssel felfegyverkezve szállna szembe a 007-essel.
 
A viccet félretéve, Grohl-tól nem is áll olyan távol a színészkedés: a Tenacious D filmben ő volt maga a Sátán, tavaly pedig a Bill és Ted 3-ban láthattuk, de egy-egy rövid vendégszerep erejéig feltűnt a The Muppets-ben és a Metalocalypse-ban is.