Bejelentkezés

x
Search & Filters

Dave Grohl "túszul ejtette" korábbi dobosa albumát?

A 2019-es Sziget Fesztivál zárónapjának egyik fellépője a Foo Fighters lesz és ahogy azt már megszokhattuk, a csapat frontembere, Dave Grohl körül mindig történik valami. Ezúttal a zenekar első dobosa, William Goldsmith szólalt meg vele kapcsolatban és azt állítja, hogy Grohl elvette Goldsmith és a Foo Fighters basszusgitárosa, Nate Mendel korábbi bandája, a Sunny Day Real Estate ötödik albumát.
 
"Sajnos nemrég ismét emlékeztettek rá, hogy a Sunny Day Real Estate legjobb albuma valószínűleg örökre rejtve marad mindenki elől és Dave Grohl zoknis fiókjának legmélyén fog porosodni (Goldsmith később tisztázta, hogy a "zoknis fiók" alatt Grohl Studio 606 nevű stúdióját érti). Szörnyű volt újra szembesülni ezzel és egyre nehezebben viselem, hogy ez az ember túszul ejtette a zenekarom ötödik lemezét és megerőszakolta a kreativitásomat. Fizikai fájdalmat okoz nekem ez az egész, mert úgy érzem, mintha kitépett volna belőlem egy részt és azt vette volna el. Hat éve kísért ez az ügy és tegnap azt mondta a feleségem, hogy már ő is érzi a hatását. Az egy dolog, hogy tőlem elvették ezt a zenét, de az megbocsáthatatlan, hogy a gyerekeimet is megfosztották tőle.
 
Nate, neked pedig csak annyit üzenek, hogy amikor legutóbb beszéltünk, abban maradtunk, hogy másnap felhívsz és megbeszéljük az ötödik album utolsó simításait. Ha emlékezetem nem csal, ez 2011-ben volt és azóta sem hallottam felőled."
 
A Sunny Day Real Estate 4. albuma itt meghallgatható:
 
 
llyen még nem nagyon volt a Sziget történetében: a világ egyik legnépszerűbb rockbandája, az arénákat púposra töltő és a fesztiválok headliner sorában biztos helyet bérlő Foo Fighters minden idők legnagyobb szigetes koncertjét ígéri augusztus 13-án, egy két és fél órás show-val.