Bejelentkezés

x
Search & Filters

Dave Mustaine: "nehéz volt megválni David Ellefson-tól"Szeptember 2-án jelenik meg a Megadeth új albuma, a The Sick, The Dying... And The Dead!, amelynek első dalát, a We'll Be Back-et már be is mutatta a zenekar.
 

 
A banda még David Ellefson-nal vágott bele a lemez munkálataiba, tavaly májusban azonban kirúgták őt, miután botrány robbant ki abból, hogy szexuális témájú üzeneteket váltott egy fiatal rajongóval.
 
Dave Mustaine most a Rolling Stone magazinnak adott interjút, amelyben arról is beszélt, hogy milyen érzés volt megválni a zenésztársától.
 
"Sok minden történt az elmúlt 10-20 évben a korábbi basszusgitárosunkkal való kapcsolatomban, és úgy alakult, hogy meg kellett hoznom ezt a döntést. Nagyon kellemetlen erről beszélnem. Nehéz volt megválnom tőle, most viszont boldogabb vagyok, mint valaha. Az albumon végül Steve DiGiorgio (Testament) játszott, aki az egyik legtehetségesebb basszusgitáros, azóta pedig visszatért hozzánk James LoMenzo. Egészen más most a hangulat a bandán belül. Új erőre kaptam és nagyon lelkes vagyok. Úgy érzem, a legjobb éveim még csak most következnek!"
 
Dave Mustaine