Bejelentkezés

x
Search & Filters

Dee Snider öt kedvenc albuma



Dee Snider évtizedek óta a rockzene egyik meghatározó alakja: a Twisted Sister frontembereként és szólóban is népszerű, sikeres előadó. Az énekes az AXS TV felkérésére nevezte meg az öt kedvenc albumát, amelyek között szinte csak olyan 70-es évekbeli lemezek találhatók, amelyek a Twisted Sister munkásságára is nagy hatással voltak.
 
- Queen - Queen II (1974): "ez talán a legkevésbé népszerű Queen album, amiről élőben sem nagyon játszanak semmit. Ezek után szinte törvényszerű, hogy nekem ez az egyik örök kedvencem."
 
 
 
- Led Zeppelin - Led Zeppelin II (1969): "ez egy sorsfordító lemez számomra, mert ennek hatására lettem teljesen biztos abban, hogy milyen hangzású és súlyosságú zenét szeretnék játszani."
 
 
 
- Sex Pistols - Never Mind the Bollocks, Here's the Sex Pistols (1977): "ezt is biztos magammal vinném egy lakatlan szigetre, és az sem kizárt, hogy az egyik Sex Pistols dal hatással volt a We're Not Gonna Take It-re. Van egy nagyon hasonló rész a két számban."
 
 
 
- Thin Lizzy - Live And Dangerous (1978): "egy dupla koncertalbum olyan klasszikusokkal, mint a The Boys Are Back In Town és a Jailbreak. Egy elképesztően jól előadott és összerakott anyag."
 
 
 
- Slade - Sladest (1973): "az ő daluk a Cum On Feel The Noize. A Slade nélkül nem lett volna a Twisted Sister sem."