Bejelentkezés

x
Search & Filters

Delain: új dal és szöveges videó érkezett, vasárnap Arkonával közös koncert Budapesten!



Bár új Delain nagylemez 2016-ban készült legutóbb, a holland szimfonikus metalosok nem tétlenkedtek idén, februárban adták ki a 4 új dalt és 10 koncertfelvételt tartalmazó Hunter’s Moon című friss EP-t, most pedig egy One Second című teljesen új dallal jelentkeztek a hamarosan megjelenő új albumról. 
 
 
“Örömmel mutatjuk be nektek One Second című új dalunkat, egy változatos himnuszt, amely az eddigi, inkább szimfonikusabb hangvételű kislemezes dalainkkal ellentétben a másik oldalát mutatja meg a következő lemeznek, lendületes riffekkel és egy olyan refrénnel Timo Somers részvételével, amit alig várunk hogy együtt énekeljetek velünk! A videót útközben Észak-Amerikába forgattuk.” - mondta a zenekar az új klipes dallal kapcsolatban.
 
A Delain társai az európai körúton az orosz Arkona, akik különleges jubileiumi előadással készülnek Budapestre is, ugyanis szinte a teljes, 10 éves Goi, Rode, Goi! lemez műsorra kerül az estén. A 2009-es album a zenekar talán legnépszerűbb, a nemzetközi áttörést is elhozó kiadványa, és ezen található a három legnagyobb youtube-os nézettséget elérő daluk is. Az Arkona friss, Khram című lemezével legutóbb tavaly szeptemberben járt nálunk.
 
 
Goi, Rode, Goi album ide kattintva elérhető az online felületeken.
 
A Hammer Concerts bemutatja:
Delain
Arkona
2019.11.24.
Barba Negra Music Club
 
Jegyárak:
 
8499 - elővételben november 23-án éjfélig
8999 - a koncert napján és a helyszínen