Bejelentkezés

x
Search & Filters

Demonlord - Első albumuk 15. születésnapját ünneplik február 7-én a Club 202-ben



Időutazásra készül a magyar metáltörténelem egyik oszlopos tagja, a Demonlord zenekar. Első önálló korongjuk, az Adventures In Hell ugyanis éppen 15 éve jelent meg, ez alkalomból ünnepelnek a Twister és Noa Rock társaságában a fehérvári úti legendás klubban.

„’99-ben csak egy demot akartunk felvenni, neki is ugrottunk, semmi pénzből alig néhány nap alatt készült el. Gondoltunk egyet, megmutattuk a Hammernak, tetszett nekik, ezért pár hét után meg is jelent nagylemezként az anyagunk. Érződik rajta persze, hogy mennyi időnk volt rá, de sikeres lett, és befuttatta a zenekart..” - mesélte a csapat. „Külföldön és itthon is rengeteg banda csinál ilyen némileg retro-jellegű koncerteket, amikor egy-egy album évfordulója kapcsán teljes egészében eljátsszák azt. Ez a koncepció nekünk is szimpatikus volt, különösen, hogy még sosem csináltunk ilyet, és a mai napig sokan szeretik és kérik is a bulikon az Adventures nótáit. Úgyhogy miért is ne? Először, és valószínűleg utoljára lehet így egyben live meghallgatni az első lemezt!”

 

Demonlord - Don't Care

 


A február 7-i buli a Club 202-ben tehát némileg nosztalgikus is lesz, de azért a többi Demonlod anyagot sem hanyagolják a srácok. A Twister is teljes programmal készül, hiszen nyáron megjelent második nagylemezüket, a Duplacsavart  mutatják be. Az estét a Noa Rock indítja, róluk sem ajánlatos lemaradni, ezt már többször bizonyították. A II. Metal On Metal Fesztet pedig az illusztris vendégek teszik még izgalmasabbá!

 

Twister - Ettől más

 

 

 

Noa Rock - Memory Killer

 

 


Demonlord

II. METAL ON METAL FESZT
2014. február 7, Budapest, Club 202

Fellépők: Demonlord, Twister és Noa Rock
Vendégek: NG, és Kovács Gabesz a Wisdomból, Tóth Attila a Pokolgépből, és Paul Sturmann

További infó:

https://www.facebook.com/events/475522075901395/?fref=ts
https://www.facebook.com/DemonlordOfficial?fref=ts
www.demonlord.hu

 


 

Címkék: 
Demonlord
Twister
Noa Rock