Bejelentkezés

x
Search & Filters

Depresszió - Indul a turné, készül az új lemez!



Több hónapos szünet után, újra színpadra lép a Depresszió. Az októberben megjelent "Csak a zene" című speciális kiadványhoz kapcsolódó turné tavaly őszi szakasza után, áprilisban folytatódik az országjárás. A koncertmentes időszakot sem töltötte tétlenül a zenekar, hiszen az elmúlt hónapokban végleges formába öntötték az október 1-jén megjelenő új nagylemezük dalainak vázlatait, valamint részt vettek a Dal 2014 című műsorban. Az zsúfolt időszak történéseiről az alábbiakat mondta Halász Ferenc énekes-gitáros:

"Nagyon sűrű időszak volt ez számunkra, de sikerült mindent jól időzítenünk, tehát nem vettek el időt egymástól a különböző feladatok. Úgy érezzük, hogy nagyon erős dalok születtek, és a műsorban is sikerült jól helytállnunk."  

A rengeteg munka ellenére a koncertműsor teljes megújítására is jutott ideje a csapatnak.

 


"A turné utolsó próbáinál tartunk, és nagyon jó hangulatban zajlik a felkészülés. Már nagyon várjuk, hogy a hosszú, koncertmentes időszak után, végre találkozzunk a közönséggel, és alapos zúzásba kezdhessünk országszerte. Teljesen friss műsorral készülünk a 2014-es szezonra, amiben igyekszünk átfogó képet adni az elmúlt 14 évünkről. A kihagyhatatlan közös kedvencek mellett, több olyan dal is elhangzik majd estéről-estére, amiket már évek óta nem játszottunk, valamint nagyobb szerepet kapnak a zenekar fajsúlyosabb tételei is."

A turné különleges vendége a nagy Rock n' Roll rutinnal, és most már aranylemezzel is büszkélkedő Rómeó Vérzik zenekar lesz. Az estéket a Sunset zenekar nyitja majd, akik fiatalos lendülettel, és ügyesen megírt dalokkal szállnak harcba a közönség kegyeiért. Egy komplett Rock/Metal csomaggal várnak mindenkit a zenekarok áprilisban Gödöllőn, Székesfehérváron, Békéscsabán, Dabason, Sopronban, Kaposváron és Debrecenben, valamint május 10-én, a budapesti turnézáró állomáson. A fővárosban ezúttal a frissen megnyíló Barba Negra Track nevű szabadtéri szórakozóhely ad helyet a Depresszió tavaszi nagykoncertjének, ami a Zöld Pardon utódjaként, minőségi vendéglátással, és minden igényt kielégítő hang és fénytechnikával várja a közönséget.

Depresszió:
Web: http://www.depressziomusic.hu
Facebook: http://www.facebook.com/depressziomusic

 

Csak a zene: 

 



Rómeó Vérzik:
Web: http://www.romeoverzik.sk
Facebook: http://www.facebook.com/romeoverzik

 

Kalózhajó:

 



Sunset:
Web: http://www.sunsetmusic.hu
Facebook: http://www.facebook.com/Sunsethungary

 

Szívroham:

 


 
Címkék: 
Depresszió
Rómeó Vérzik
Sunset