Bejelentkezés

x
Search & Filters

Depresszió - Jön az új album, dal- és klippremier: Különjárat



Megérkezett a Depresszió új lemezének felvezető dala. A zenekar 9. albuma 2019.09.09-én jelenik majd meg az EDGE Records gondozásában, 9 dalt fog tartalmazni és 999 Forintért lehet majd beszerezni. 
 
 
A friss szerzeménnyel kapcsolatban az alábbiakat mondta Halász Ferenc énekes/gitáros:
 
„A Különjárat tartalmazza a ránk jellemző stílusjegyeket, de jellegében hasonló dalunk még nem volt. Fontosnak tartjuk, hogy frissek maradjunk zeneileg, és a videoklip is ebben a szellemben készült. Mivel ez a 25. klipünk, ezért itt is szerettünk volna eltérni az eddig megszokottaktól. Egy vizuális érdekességgel szerettük volna alátámasztani a dal hangulatát. Az új lemezt kellően változatosnak érzem. Jó arányban szerepelnek rajta hagyományosabb és frissebb ötletek, valamint lazább és súlyosabb dalok, miközben egy egységes egészet alkot az album.”
 
 
A lemez munkálatai miatt egy hosszabb koncertmentes időszakot tartott a zenekar, de a nyári szezonban már feltöltődve tér vissza a hazai fesztiválokra egy friss műsorral. Május 18-án kerül sor a hivatalos szezonnyitó bulira a budapesti Barba Negra Trackben, ahol először lehet majd élőben is meghallgatni a Különjáratot.