Bejelentkezés

x
Search & Filters

Depresszió - A Rómeó Vérzik és a Sunset társaságában avatják fel szombaton a Barba Negra Track-et



Május 10-én lép fel az újdonsült Barba Negra Track-ben a Depresszió zenekar, amely 2 társ zenekarral együtt hasítja végig több város színpadát is. Megújult erővel lépnek majd színpadra, levezetni azt a sok energiát, ami szilveszter óta gyűlik Bennük, hogy aztán nyáron ugyanazzal a lelkesedéssel, mint ami a színpadon vár minket belefogjanak a zenekar 7. nagylemezébe.

A szokásossal ellentétben, nem áprilisban, hanem májusban, nem a Petőfi Csarnokban, hanem a vadiúj Barba Negra Track-ben játsza a budapesti nagy koncertjét a Depresszió, akik A Dal 2014-ben való szereplésük miatt voltak kénytelenek átrakni a fellépésük időpontját.

De pánikra semmi ok, csak az idő legyen hozzánk május elején már kegyes, és felhőtlen zúzásban lehet része annak, aki kilátogat az újdonsült helyre, megnézni Feriék előadását.

 


Ezen a tavaszi turnén a Depresszió mellett, vendégként (és különleges vendégként) a Sunset, akik már megmutatták ősszel, hogy mire is képesek a Petőfi Csarnok színpadán, illetve a Rómeó Vérzik társul, akik idén ünneplik az Engedd belém című albumuknak a 10 éves jubileumát.

Tehát aki május elején sem akar a száraz torkával bajlódni, annak teljesen mértékben ajánlom ezt a bulit, mert nem csak, hogy nagy zúzás várható, de a somorjai fiúk még tesznek arról is, hogy igazán csajozós és mocskos (aki volt már Rómeó koncerten, az tudja) legyen ez a buli!

Időpont: 2014.05.10.
Helyszín: Barba Negra Track
Cím: Budapest, Neumann János utca 2. (Rákóczi-Híd budai hídfő)

Program:

18:00: Kapunyitás
18:30: Sunset
19:20: Rómeó vérzik
20:30: Depresszió zenekar

Jegyár elővételben: 1000 Ft, a helyszínen: 1500 Forint

Bővebb információk a helyszínről: http://www.facebook.com/barbanegratrack
Folyamatosan frissülő információk a koncerttel kapcsolatban:
http://www.depressziomusic.hu/
http://www.facebook.com/depressziomusic

 

Depresszió - Az én játékszabályom

 

 

 

Rómeó Vérzik - Kalózhajó

 

 

 

Sunset - Szívroham

 

 


 

Címkék: 
Depresszió
Rómeó Vérzik
Sunset