Bejelentkezés

x
Search & Filters

Dobpárbajra hívta ki Dave Grohl-t a 10 éves kislány

Nandi Bushell egy csapásra berobbant a köztudatba az elmúlt hónapokban: a 10 éves lány Tom Morello és Kirk Hammett figyelmét is felkeltette, miután több hangszeren is eljátszotta a Rage Against the Machine és a Metallica néhány dalát. Nandi ezúttal a Foo Fighters frontemberének, Dave Grohl-nak üzent és kihívta őt egy dobpárbajra, amit Grohl el is fogadott, sőt, ő maga is kitalált egy kihívást Nandi számára.
 
Nandi Bushell: "Az az álmom, hogy egy nap Dave Grohl-lal, Taylor Hawkins-szal és az egész Foo Fighters-szel jammelhessek. Mr. Grohl, szeretném kihívni önt egy dobpárbajra! Imádom az Everlong-ot, mert nagyon gyors és nagyon nehéz eljátszani, de hatalmas élmény!
 
 
Dabe Grohl: "Szia, Nandi! Ezer éve nem doboltam ezt a dalt, de elfogadom a kihívást. Láttam a videóidat és láttalak a tévében is. Fantasztikus dobos vagy és köszönöm, hogy inspirálsz! Ha megengeded, én is kihívnálak téged. Van egy dal, amiről te valószínűleg még nem is hallottál: a Dead End Friends a másik bandámtól, a Them Crooked Vultures-től. Mi lenne, ha eljátszanád? Nálad a labda... Barátod: Dave"