Bejelentkezés

x
Search & Filters

Doro: "sosem vágytam rá, hogy férjhez menjek és gyerekeket szüljek"Több mint 40 éve van már a pályán a német metalkirálynőnek is becézett Doro, aki nemrég egy Conqueress Forever Strong and Proud című új albummal jelentkezett. Az énekesnő a napokban egy személyesebb hangvételű interjút adott a Dr. Music-nak, amelyben azt is elmondta, hogy sosem érzett késztetést arra, hogy férjhez menjen és családot alapítson.
 
"Azt hiszem, nálam elég jól látszik, hogy miből áll az életem: vagy a stúdióban vagyok, vagy turnézom, éppen ezért soha nem is vágytam rá, hogy megállapodjak, férjhez menjek és gyerekeket szüljek. Talán majd egy másik életben... Persze vannak barátaim, az egyikre talán mondhatjuk, hogy olyan értelemben is a barátom, de a családalapítás sosem szerepelt a terveim között.
 
24 éves voltam, amikor egy reggel úgy ébredtem fel, hogy ma el kell döntenem, mi az igazán fontos nekem. Akkoriban New Yorkban éltem, amit a mai napig imádok. Nem kellett sokat gondolkoznom, hiszen rögtön éreztem, hogy arra vágyom, hogy szórakoztassam az embereket és erőt adjak nekik, amíg csak élek. Hobbijaim sem igazán vannak. Stúdiózom, dalokat írok, turnézom, próbálok, találkozom a rajongókkal... és nagyjából ennyi, de én nem is akarok semmi mást. Fiatalon egy ideig szerettem volna grafikus lenni, és ezt az érdeklődésemet fel is használtam a stílusom kialakításához, de egyébként teljesen világos volt számomra, hogy a zene lesz az én utam."