Bejelentkezés

x
Search & Filters

Drogot vett John Frusciante a Dave Navarro-tól kapott gitárja árából



John Frusciante először 1992-ben szállt ki a Red Hot Chili Peppers-ből és elvonóra ment, a zenekarban pedig Dave Navarro váltotta őt, aki most felidézett egy érdekes sztorit kettőjükről.
 
"John ugyanabba a rehabilitációs központba került, ahol én is voltam és felhívott, hogy nagyon unja magát, mert nem tud zenélni, úgyhogy vigyek be neki egy gitárt. Volt egy Les Paul-om, amit még akkor vettem, amikor úgy volt, hogy a Guns N' Roses tagja leszek, de ez végül nem jött össze, valószínűleg azért, mert épp szét voltam csúszva a drogoktól. Gondoltam, ezt kölcsönadom John-nak, amíg a rehabon van. Bevittem neki a gitárt, dumáltunk egy kicsit, majd John nem sokkal később otthagyta a rehabot, aztán jó ideig nem hallottam felőle és persze a gitáromat sem kaptam vissza.
 
Aztán tíz évvel később John egyszer csak felhívott, hogy megadnám-e neki a címemet, mert szeretne eljönni hozzám. Meg is jelent egy gitártokkal, amiben elsőre nem volt semmi meglepő, hiszen miért ne lehetne egy gitárosnál gitár, amikor meglátogat egy másik gitárost? Csakhogy John egy fekete Les Paul-t húzott elő a tokból és azt mondta, hogy az én gitáromat eladta, hogy drogot vehessen, de szeretné ezzel jóvá tenni. Órákig beszélgettünk és nagyon jó élmény volt az egész. A mai napig megvan ez a fekete Les Paul és különlegesebb számomra, mint a korábbi gitárom volt."