Bejelentkezés

x
Search & Filters

Egy este az ördöggel - Mini metalfesztivál 2015. január 16-án, a székesfehérvári Nyolcas Műhelyben



A Manimal zenekart 2013. nyarán alakította Korpos Lajos (Lala) gitáros (ex-Doghitters, ex-Septic). Hozzá csatlakozott Selmeczi András (Söme) basszusgitáron (ex-Sleepless, ex-Remorse, ex-Gutted). Ezután szállt be Martincsek Kázmér (Sticky) dobos, valamint Hollósi Tamás (Holló) énekes. Ezzel a felállással íródott meg 8 nóta plusz egy intró, amivel részt vettek a felvidéki Nagycsalomján megrendezésre került Metal Forever Fesztiválon! Az ott felvett vidóból egy klip is készült, amely kikerült a csapat Facebook oldalára. Ezután előzenekarként játszhattak a székesfehérvári Doghitters zenekar búcsúkoncertjén, majd nem sokkkal rá a Decadence és a Face No More zenekarokkal. Pár napja, 2014. december 13.-án a Septicmen-nel és az Éjfény-nyel zenéltek együtt a Veszprémi Metróban.

2015. január 16-án újból láthatók a saját szervezésű minifesztiváljukon, a székesfehérvári Nyolcas Műhelyben, ahol rajtuk kívül fellép még a Septicmen és a Bloodiest plusz egy, az erő sötét oldalát képviselő meglepetés zenekar, nagyon nívós zenészekkel.

Eközben dolgoznak a három számos bemutatkozó anyagukon, ami reményeik szerint hamarosan elkészül. Ezen felül tervbe van véve egy videóklip forgatása is, aminek szintén hamarosan szeretnének nekilátni.

Természetesen megállás nélkül íródnak a nóták és szerveződnek a koncertek. Ha éppen arra jártok amerre játszanak, akkor ne legyetek restek, térjetek be egy jó kis Manimalkoncertre!

 

Kezdés 20,00-kor!!
Belépő 600Ft!
Sorrend:
20,00-20,45-ig Septicmen
21,00-21,45-ig az erő sötét oldala! :)
22,00-22,45-ig Manimal
23,00-23,45-ig Bloodiest

 


 

Címkék: 
Manimal
Septicmen
Blodiest