Bejelentkezés

x
Search & Filters

Egy jiu-jitsu szövetség társtulajdonosa lett a Five Finger Death Punch gitárosa, Báthory ZoltánA Five Finger Death Punch magyar gitárosa, Báthory Zoltán lett a Professional Grappling Federation nevű szervezet egyik új társtulajdonosa, alig három hónappal a vállalat következő nagyszabású versenye előtt, ami április 21-én kezdődik Las Vegasban.
 
A Professional Grappling Federation azzal a céllal jött létre, hogy a jiu-jitsu-t népszerűsítse, ami a magyar zenésznek is szívügye, hiszen hosszú évek óta űzi ezt a sportot.
 
"Az Epic Roll nevű vállalkozásom jiu-jitsu-s kiegészítőket gyárt, én magam pedig fekete öves versenyző vagyok, így jól ismerem a sportág kultúráját és igyekszem méltóképpen képviselni azt. Valószínűleg ennek köszönhető, hogy a PGF előző évadjában engem választottak az egyik csapatkapitánynak.
 
Kilencéves korom óta foglalkozom küzdősportokkal, úgyhogy sokféle versenyen jártam már, de a PGF formátuma így is lenyűgözött. Tetszik, hogy gyors, pont megfelelő mértékben kemény és persze nagyon szórakoztató. Azonnal a szívembe zártam ezt a szervezetet és régóta vágytam rá, hogy aktívan is részt vehessek a munkában, mert hiszek benne, hogy segíthetek megváltoztatni a nézők és a versenyzők véleményét is erről a sportról. Az a célunk, hogy a verseny további évadjai is ugyanolyan izgalmasak legyenek, mint az eddigiek, a résztvevők pedig idővel fizetett, profi sportolókká válhassanak."
 
 
A Five Finger Death Punch július 9-én a Barba Negrában lép fel az Ice Nine Kills társaságában.
 
A budapesti koncertre jegyek kaphatók a www.livenation.hu, a www.funcode.hu és a www.rock1.hu oldalakon keresztül.