Bejelentkezés

x
Search & Filters

Egy nyúlbőrön kívül semmi más nem takarta a farkamat



A megosztó nyilatkozatairól híres Ted Nugent egy friss interjúban elárulta, melyik volt a legőrültebb színpadi ruhája és arról is beszélt, hogy milyennek látja a Facebook-os követőit.
 
"A legőrültebb ruhám 67 végén volt rajtam a Birmingham Palladium-ban, ahol a The Amboy Dukes-szal játszottam. Már akkoriban is imádtam vadászni és néhány nappal a koncert előtt lőttem is pár nyulat. Korábban már volt rajtam szarvasbőr cipő és fácántoll is. Szerintem én vagyok az egyetlen zenész, aki magának szerzi be a ruhái anyagát. Visszatérve arra az estére, kitaláltam, hogy levetkőzöm teljesen pucérra és csak egy nyúlbőrt kötök fel előre és hátra. Semmi más nem takarta a farkamat sem.
 
A világ legcsodásabb, legviccesebb, legokosabb, legbeképzeltebb és legidegesítőbb emberei mind-mind az én Facebook-oldalamon vannak. Imádom a belőlük áradó szenvedélyt és energiát. Ezek az arcok összegyűltek a világ különböző tájairól, hogy az én oldalamon ünnepeljék az igazságot, a logikát, a józan észt, a jóakaratot, a kedvességet és a pozitív gondolatokat, és ezt bizony meg is teszik minden áldott nap, amiért igazán hálás vagyok."