Bejelentkezés

x
Search & Filters

Egy rakás ismert előadó szerepelt a Trónok harcában

Múlt vasárnap Amerikában adásba került a Trónok harca utolsó epizódja és bár a befejezés sok rajongónak csalódást okozott, az vitathatatlan, hogy egy meghatározó sorozattól búcsúztunk el, amelyben ráadásul híres zenész és banda is tiszteletét tette. Őket gyűjtötte egy csokorba az Ultimate-Guitar stábja.
 
- Sigur Rós: a legismertebb izlandi zenekar a 4. évad 2. részében játszotta el a The Rains of Castamere-t Joffrey és Margaery Tyrell esküvőjén.
 

 
 
- Will Champion: a Coldplay dobosa testhezálló szerepet kapott, ugyanis a sorozatban is egy dobost alakított a 3. évad 9. részébe bemutatott vörös nászon.
 
 
 
- Of Monsters and Men: az izlandi popcsapat tagjai a 6. évad két részében is zenészeket alakítottak.
 
 
 
- Gary Lightbody: a Snow Patrol énekesét a 3. évad 3. részében láthatjuk, amelyben elénekli A medve és a szűz című dalt, valamint ő vezeti Roose Bolton csapatának egy részét.
 
 
 
- Ed Sheeran: napjaink egyik leghíresebb popsztárja a 7. évad 1. epizódjában alakította Lannister-ék egyik katonáját és dalra is fakadt a tábortűz mellett.
 
 
 
- Mastodon: Bill Kelliher, Brann Dailor és Brent Hinds nem zenéltek a sorozatban, hanem három vadat alakítottak az 5. évad egyik részében, Brent pedig a 7. évadban is visszatért ugyanebben a szerepben.
 
 
 
- Bastille: ugyanabban a 7. évados részben, amelyben Brent Hinds visszatért, a Bastille tagjait is láthattuk, akik Másokat alakítottak.
 
 
 
- Chris Stapleton: a countryzenészt a 8. évad 3. részének nagy csatajelenetében szúrhatjuk ki, amelyben a basszusgitárosa és a turnémenedzsere is feltűnt.
 
 
 
- Foals: ugyanebben a jelenetben láthatjuk a Foals két tagját, Jack Bevan-t és Jimmy Smith-t is, de könnyen lemaradhatunk róluk, ha pont rosszkor pislogunk.
 
Jack Bevan