Bejelentkezés

x
Search & Filters

Egy véletlen baleset miatt elhunyt a Dead Kennedys dobosa, D.H. Peligro63 éves korában elhunyt a Dead Kennedys dobosa, D.H. Peligro, akinek halálát a rendőrségi vizsgálat szerint egy véletlen baleset okozta: a zenész olyan rosszul esett el saját otthonában, hogy végzetes fejsérülést szenvedett.
 
A szomorú hírről a banda is beszámolt a Facebook-oldalán: "a Dead Kennedys dobosa, D.H. Peligro (Darren Henley) október 28-án elhunyt a Los Angeles-i otthonában. A rendőrség tájékoztatása szerint egy esés következtében szenvedett végzetes fejsérülést. A temetés és a búcsúztatás szervezése folyamatban van, és pár nap múlva bejelentésre kerül. Addig is kérjük, tartsátok tiszteletben a család gyászát ebben a nehéz időszakban! Köszönjük a kedves, vigasztaló szavakat!"
 
Peligro-tól az elsők közt búcsúzott el a Red Hot Chili Peppers basszusgitárosa, Flea: "kedves barátom, testvérem! Máris nagyon hiányzol. Rettenetes ez a nap és patakokban folynak a könnyeim, de örökké a szívembe zártam minden együtt töltött pillanatunkat. 81-ben láttalak először a DK's-zel, és rögtön eldobtam tőled az agyamat, olyan erővel, érzéssel és lazasággal játszottál. Nagyon jó barátom lettél és számtalan közös élményünk volt. Sok szép, örömteli pillanatot éltünk meg és mindig kiálltunk egymás mellett. Teljes szívemből szeretlek. Te vagy a legigazibb rocker és az RHCP történetének is kitörölhetetlen része lettél. Örökké a szívünkben leszel, te vadember, te örömhozó, te aranyszívű csoda! Sosem felejtelek el. Nyugodj békében és minden béklyódtól szabadon!"