Bejelentkezés

x
Search & Filters

Egyelőre érthetetlen okból pár órával a koncert előtt mondta le fellépését a Manowar



A tervek szerint ma este a Manowar lett volna a francia Hellfest egyik fő fellépője, a zenekar azonban váratlanul lemondta a koncertet és végül a Sabaton játszik majd helyettük. A szervezők és a banda is kiadott egy-egy közleményt, amelyek elég ellentmondásosnak tűnnek, de persze egyébként sem vigasztalnák a csalódott rajongókat, akik közül néhányan Dél-Afrikából és Japánból utaztak a fesztiválra kifejezetten a Manowar miatt.
 
A Hellfest közleménye: "bár a Manowar tegnap megjelent a helyszínen, a zenekar és a stáb végül úgy döntött, távoznak, így a koncert rajtunk kívül álló okok miatt elmarad. Elnézést kérünk minden Manowar rajongótól és fesztiválozótól!"
 
A Manowar közleménye: "bármit is hallottatok, a Hellfest szervezői nagyon is tehetnek arról, hogy olyan körülmények alakultak ki, amelyek nem tették lehetővé, hogy fellépjünk. Mi mindig a maximumot nyújtottuk és ez soha nem is lesz másképp. A francia rajongók és a helyi sajtó is jól tudja, hogy ha a Manowar Franciaországba érkezik és nem tud koncertezni, arról nem a zenekar tehet, ennek ellenére természetesen nagyon sajnáljuk, hogy a kialakult helyzet miatt kellemetlenség ért benneteket és garantáljuk, hogy hamarosan kiderül majd a teljes igazság. Ezúton is köszönjük a világ legjobb rajongóinak hűségét és támogatását!"