Bejelentkezés

x
Search & Filters

Egyesével kerülnek bemutatásra a Hét Jel projekt közreműködői



Októberben érkezik a Hét Jel - 'Tiszta lap' című lemeze, ami kapcsán volt már híradás hasábjainkon is. Bő két héttel ezelőtt elindult a produkció Facebook oldalán egy sorozat, ami végérévényesen lemezteleníti a készülő anyagot és minden közreműködő személyére fény derül.
 
Pócsi Pisti nem egy egyszerű felsorolással mutatja be zenész barátait, hiszen minden munkanapon 11.11-kor egy személyes hangvételű posztban ír kötődésről, közreműködéséről, ezzel téve még közvetlenebbé és teljessé a Hét Jel-et. 
 
Július 7-től, pedig minden hétfőn este egy szövegrészlet is kikerül a közösségi oldalra, ezzel is csigázva az érdeklődést.
 
 
A lemezzel kapcsolatos kommunikációról így beszélt Pisti:
 
“Mivel az egész projekt személyes hangvételű, barátokkal készül, úgy gondoltam jár nekik annyi, hogy ne csupán egy felsorolásban szerepeljenek, hanem kicsit bemutassam őket úgy, ahogy az én fejemben, lelkemben élnek. Van akiről egy vicces történet jut eszembe, vagy épp gyerekkori emlék, amikor szigorúan még rajongóként tetkintettem rájuk. Októberben érkezik a lemez, így a két dolog persze egymásba vág: mire a megjelenéshez érünk, szeretném, hogy az érdeklődők a legszélesebb körű információkkal rendelkezzenek. Ezért is kezdem el a dalszövegek részleteit csöpögtetni. Persze egy-egy teljes szöveget is nyilvánosságra hozhatnék, csak így érdekes, izgalmas játékká válik, hogy számomra fontos sorokat emelek ki.”
 
A Tiszta lap a Hammer októberi lapszámának mellékleteként lát napvilágot, de elérhető lesz digipack formátumban is. Októberig pedig marad a már bemutatott 'Mi vagyok' videoklipje: