Bejelentkezés

x
Search & Filters

Elárverezik Alex Van Halen 40 évvel ezelőtt használt dobfelszerelésétA Reverb.com-on lehet licitálni Ale Van Halen egyik dobfelszerelésére, amit a zenész az 1980-as Invasion turné során használt. A hangszer kikiáltási ára 275 ezer dollár (83,2 millió forint), de a végső összeg - amelynek egy részét jótékony célokra ajánlják fel - minden bizonnyal ennél is magasabb lesz. A dobfelszerelést maga Alex tervezte és több mint száz koncerten játszott rajta. A hangszert korábban a Rock And Roll Hírességek Csarnokának múzeumában lehetett megtekinteni.
 
Szintén a zenekarhoz kapcsolódó hír, hogy Eddie Van Halen fia, Wolfgang egy friss interjúban elárulta, hogy az eredeti terv az volt, hogy ő beszél a klasszikus felállás basszusgitárosával, Michael Anthony-val a visszatéréséről, de a menedzsment keresztülhúzta a számítását.
 
"Az évek során többször is felvetettem, hogy össze kellene hoznunk egy olyan turnét, amin részt vesz Sammy Hagar, David Lee Roth, Gary Cherone és Michael Anthony is, apa pedig idővel egyre nyitottabb lett az ötletre, de aztán sajnos nagyon leromlott az állapota. Úgy terveztük, hogy én veszem fel a kapcsolatot Mike-kal, de a menedzserünk, Irving Azoff megelőzött, és előbb beszélt vele, mint én."