Bejelentkezés

x
Search & Filters

Elégedett a Celtic Frost megítélésével Tom G. Warrior



A Celtic Frost karrierje ugyan 2008-ban véget ért, de a zenekar a mai napig nagy népszerűségnek és tiszteletnek örvend az extrém metal színtéren, a banda frontembere, Tom G. Warrior pedig egy friss interjúban arra a kérdésre válaszolt, hogy elégedett-e a csapat megítélésével.
 
"Ez egy nehéz kérdés, de úgy gondolom, hogy már az nagy áldás és megtiszteltetés, hogy az emberek egyáltalán foglalkoztak a zenekarral és felfigyeltek ránk. Az alkotás, a próbák és a stúdiózás során nyilván kialakult egy bizonyos kép a fejünkben minden dalról, és pontosan megvolt, hogy számunkra melyik miről szól, de ezt sosem erőltettük rá a közönségre, mert szerintem az a jó, ha minden hallgató maga értelmezi a zenénket és a saját érzéseit és gondolatait társítja hozzá. Ettől lesz személyes élmény ez az egész. Összességében elégedett vagyok a fogadtatásunkkal és a megítélésünkkel."
 
Fischer jövő nyáron három koncertet is ad majd a svédországi Knislinge-ben rendezett Time To Rock fesztiválon az A Tom Gabriel Warrior Trilogy, amelynek fellépései az énekes egy-egy zenekarára épülnek, így Celtic Frost, Hellhammer és Triptykon dalokat is hallhat majd tőle a közönség.