Bejelentkezés

x
Search & Filters

Elkészült a Pearl Jam új albumaA Pearl Jam dobosa, Matt Cameron a The Vinyl Guide podcast vendége volt, ahol elárulta, hogy elkészült a zenekar új albuma, és hamarosan valószínűleg minden további információra is fény derül majd a lemez megjelenésével és a következő turnéval kapcsolatban.
 
"Az még kérdéses, hogy pontosan mire mikor kerül majd sor, de azt elmondhatom, hogy felvettük az új albumunkat Andrew Watt-tal. Már a keverés és a maszterelés is kész, úgyhogy tényleg mindennel megvagyunk. A 'felsőbb erők' hamarosan eldöntik, hogy mikor legyen a megjelenés és aztán hogyan és merrefelé turnézzunk.
 
A pandémiás időszak értelemszerűen nálunk is kiesett, de azóta 2021-ben és 2022-ben is koncerteztünk. Tavaly egy viszonylag nagy turnét nyomtunk le, és bár a közönség mindenhol fantasztikus volt, nekünk és a stábtagoknak is maszkot kellett viselniük, úgyhogy nem volt az igazi. Idén szeptemberben is volt egy kisebb amerikai turnénk, és mostanra már nagyjából minden a régi lett, igaz, nekem pont ekkor sikerült elkapnom a koronavírust, de ettől eltekintve úgy látom, ismét a normális kerékvágásban zajlik a turnézás."