Bejelentkezés

x
Search & Filters

Elkészült a The Wallkids zenekar legújabb klipje: 'Ketten'A The Wallkids zenekar most egy új, könnyedebb, szórakoztató koncepcióval vágott neki a forgatásnak.
 
A „Ketten” című dalhoz készült klipet Szabó Norman rendezte, akivel a csapat már évek óta együtt dolgozik. Eger belvárosát forgatta fel a zenekar: egy biciklis ámokfutó zaklatta az egri fiatalokat, persze csak a klip kedvéért.
 
A biciklist Mészáros Joci, a zenekar dobosa alakította, aki civilben nagy dunhilles, és szereti a veszélyes száguldásokat például a bükki sziklákról. A kisfilmen szereplő fiatalokat a zenekar barátai, a rendező és a zenekar dobosának a barátnője, valamint a The Wallkids tagjai alakítják. A klipben látható jó szamaritánust Percze Tibi alakítja, aki a rendező  barátja.
 
"A klip azt mutatja be humoros formában, hogy mindenkiben ott lakik a jó, és a rossz egyaránt. Bizonyos helyzetben mi magunk döntünk arról, melyik énünket húzzuk ki a kalapból" - nyilatkozta Gibbon, a zenekar énekese.
 
 
A The Wallkids idén sem pihen, folyamatosan készítik az új dalokat a srácok. 
 
A közeljövőben pedig egy klip készítése is tervben van, amelyet nyáron forgat a csapat, a „Napnyugta után” című dalukra. Ennek érdekessége lesz, hogy egy részét New York-ban veszik fel.
 
Bonivárt Balázs