Bejelentkezés

x
Search & Filters

Eluveitie, Lacuna Coil, Infected Rain tripla lemezbemutató koncert december 6-án a Barba Negrában!



A tegnap esti fantasztikus Rockmaraton fesztiválos fellépés után Budapesten is bemutatja új nagylemezét az Eluveitie: a svájci folk / melodic death metal alapcsapata év végén visszatér hazánkba, december 6-án a Barba Negrába ezúttal teljes műsoridővel, saját, headliner turnéjuk keretében hozzák el nekünk a friss Ategnatos lemez, és az azt megelőző hét korong dalait, mindezt pedig nem is akármilyen társaságban teszik, hiszen az este vendégei nem kisebb nevek lesznek, mint a Lacuna Coil és az Infected Rain, akik szintén lemezbemutató koncertet tartanak.
 
Az olasz Lacuna Coil következő nagylemeze október 11-én érkezik Black Anima címmel, a moldáv Infected Rain pedig Endorphin című új albumát hozza el a magyar közönségnek.
 
Az Eluveitie üzenete a rajongóknak:
 
“Az megjelenést megelőző elmúlt pár hónap különösen feszes volt számunkra, amíg az Ategnatos lemezen dolgoztunk. Most már egyszerűen csak alig várjuk hogy eljátszhassuk nektek az új dalokat és osztozzunk veletek a szenvedélyünkön, ami színtiszta kibaszott metal és szívből jövő, kelta misztikum! És még nagyszerűbb, hogy ilyen fantasztikus bandákkal együtt tehetjük meg ezt! Igazán megtisztelő számunkra, hogy együtt jöhetünk el hozzátok a Lacuna Coil-lal, és az Infected Rain-nel, akikkel már korábban pár fesztiválon megosztottuk a színpadot.”
 
 
A Lacuna Coil üzenete a rajongóknak:
 
“Folyton változunk, és ahogy halad az élet, ebből rengeteg új zene születik! Pont ezért annyira izgalmas, hogy erre a fantasztikus turnéra egy csapat lehetünk az Eluveitie-vel, és barátainkkal az Infected Rain-ből! A felhozatal elég változatos és érdekes lesz, és alig várjuk hogy bejárjuk vele egész Európát! Természetesen a régi dalainkat sem felejtjük el, és bemutatjuk a legújabbakat is. Ez a turné biztosan maradandó élmény lesz, és tudjuk hogy a rajongók legalább annyira fogják élvezni, mint mi!”
 
 
Lena, az Infected Rain énekesének üzenete:
 
“2019 máris nagyon ígéretesen néz ki a zenekar számára! Rengeteg új kiadvány, új kapcsolatok, új helyek, ahová eljuthatuk. Mindez kifejezetten izgalmas lesz számunkra, főleg az ősszel startoló turné, ami tökéletes lezárása lesz az évnek. Két remek zenekar előtt fogunk fellépni, remek emberek előtt, több, mint 40 koncerten Európa-szerte! Igazán nagy megtiszteltetés számunkra az Eluveitie-vel és a Lacuna Coil-lal osztozni a színpadon.”
 
 
A Hammer Concerts, a Rock 1 és a Cobra Agency bemutatja:
 
Ategnatos European Tour 2019 feat.
Eluveitie (CH)
Lacuna Coil (IT)
Infected Rain (MD)
 
2019. 12. 06.
Barba Negra Music Club
Kapunyitás: 19:00
 
Jegyárak:
 
6999 - early entry - csak a Rock 1 rendszerében, az első 150 db jegy
6999 - elővételben, 2019 július 30-án éjfélig
7999 - elővételben, 2019. október 31-én éjfélig
8999 - elővételben, 2019. november 30-án éjfélig
9999 - a koncert napján és a helyszínen