Bejelentkezés

x
Search & Filters

"Én is három hónappal az utolsó koncertem után akarok meghalni, mint Lemmy"



November 19-én egy Persona Non Grata című új albummal jelentkezik az Exodus, amelynek frontemberét, Steve 'Zetro" Sousa-t arról kérdezték, mi motiválja őt és társait több mint 40 év után. Az énekes elmondta, hogy élete végéig színpadon akar lenni, valamint arról is beszélt, hogy mit gondol a többi thrash metal banda, valamint az Iron Maiden és a Judas Priest legutóbbi albumairól.
 
"Miért nyomja még mindig Biff Byford (Saxon), Rob Halford (Judas Priest), Bruce Dickinson, Steve Harris (Iron Maiden), Dave Mustaine (Megadeth) és James Hetfield (Metallica)? Az Istennek sincs annyi pénze, mint nekik, úgyhogy nyilván nem ez hajtja őket, mivel bőven kerestek már annyit, hogy soha az életben ne kelljen többé koncertezniük. Egyszerűen imádják ezt, ahogy én is imádom. Nekem tényleg a zenélés a mindenem. Nyilván kissrácként én is arról álmodtam, hogy egyszer majd nagy rocksztár leszek pár évig, de már komoly családapa vagyok, úgyhogy ez elmúlt, a zene szeretete viszont örök és mindig ott van a szívemben. Én is három hónappal az utolsó koncertem után akarok meghalni, mint Lemmy. Addig akarok a színpadon lenni, amíg csak tudok, és az is biztos, hogy a végsőkig beleadok majd mindent.
 
Szerintem a thrash metal az a műfaj, ami sosem okoz csalódást. Imádom a Dystopia-t a Megadeth-től, a For All Kings-t az Anthrax-től vagy a Humanicide-ot a Death Angel-től. De mondhatnám a Testament-et, az Overkill-t, a Kreator-t és a Destruction-t is, akik még sosem adtak ki szart a kezük közül. Ugyanez igaz az úgynevezett ikonikus bandákra is. A Firepower a Judas Priest-től kibaszott jó. Egy méregerős anyag. Vagy ott van a Senjutsu a Maiden-től. Ők is mindig hozzák, amit kell, ahogyan a Saxon, az Accept és szerintem mi is. Imádom ezt az egész zenei világot és nagyon motivál, hogy továbbra is magas szinten teljesíthessek."