Bejelentkezés

x
Search & Filters

Enter Shikari (UK) & Our Last Night (USA) & Raised Fist (SWE) egy estén - Csillagképek Fesztivál holnap a Trackben



Augusztus 24-én levadásznak minket a Trackben, érkezik a legenergikusabb angol zenekar, az Enter Shikari. A banda tavaly már járt nálunk a Barba Negrában, ahol eszméletlenül jó koncertet adtak. A Roughton Reynolds vezette csapat közvetlenségével és egy nagy adag őrültséggel megspékelve vonja a hatása alá a közönséget. A koncert elejétől a végéig fogva tart, hogy aztán a végén úgy engedjen el, hogy ez ki… jó volt.

Aki nem ismerné a bandát, zeneileg az Enter Shikari egész egyedi, a srácok a post-hardcore alapokra pakolják rá a trance-metalt. A drum and bass és metál keveréke pedig nagyon üt, dalaikban a higgadt metodika és az őrjöngés feszül egymásnak. Szóval, aki szeretne valami különlegeset hallgatni, annak feltétlen javasoljuk, hogy ne hagyja ki a banda budapesti fellépését.

 

 

És ha már post-hardcore, a fesztivál másik sztárvendége a New Hampshire-i Our Last Night lesz. A banda fontembere, Trevor Wentworth, és testvére Matt, az énekes-gitáros hangja annyira jól szól együtt, dalaikban mesterien egyensúlyoznak a brutális hörgés és a lágy dallamos betétek között. Koncertjük igazi adrenalin bomba lesz.

 

 

De komoly pulzus emelkedést és ütemes lábrángást fog okozni a Raised Fist, svéd banda koncertje is az este. A tavaly megjelent From the North című albumukról biztosan játszanak majd nekünk jó pár számot, így zúzásban itt sem lesz hiány, csak bírjuk szusszal, ahogy a srácok tolják az arcunkba a tömény hardcore-t.

 

 

Az est további vendégei a tragikus hangvételű dalszövegeiről ismert banda, a PETOFI és hazánk egyik legpimaszabb rock zenekara a Kies. Sötét dalszövegek, pofátlanul erős rock és 100% hardcore – erre készüljetek a Csillagképek Fesztiválra, találkozó a Trackben!

 

 

Csillagképek Fesztivál – Enter Shikari (UK)
2016. augusztus 24. - Barba Negra Track -  Budapest, Neumann János utca 2.

Our Last Night (USA)
Raised Fist (SWE)
Petofi
Kies

17:00 kapunyitás
Jegyárak: 4500 Ft a készlet erejéig, utána 5500 Ft

 

Facebook esemény itt!